restaurant PALO VERDE

Superficie | 100m²
Any | 2020
Ciutat | c/ Córcega, Barcelona
Fotògraf | Estudi

L’Andrés va començar un parell d’anys enrere amb aquest projecte, quan va decicir canviar radicalment la seva profesió i donar un valent gir a la seva vida. Va estar mirant mil locals a Barcelona i finalmente va trobar aquesta joia amb sorpresa. Aquí muntaria el seu primer restaurant de menjar cuinat al carbó: matèria prima de primera qualitat cuinada de la manera més sencilla, sana i saborosa. El principal treball que es va tenir clar va ser el de captar la llum del fons creant un petit jardí i també el de retirar tabics, falç sostres i mils de revestiments que tenia el local. Durant l’obra vam retirar el guix de la paret dreta pensant trobar-nos un bonic maó i va ser quan va aparèixer aquesta autèntica maravella: una paret de pedra preciosa que vam voler il.luminar i potenciar. Una altre idea clara va ser la de deixar la cuina oberta i posar una barra per poder estar a primera línia veient cuinar els plats meravellosos que més endavant vam poder degustar. El moodboard que veureu abaix resumeix els materials i el look que vam voler donar: materials nobles, fusters massisses, verd molt intens, ciment, pedra, ferro,…tot aixó ambientat amb una bona llum tamizada i plantes agradables que aporten suavitat i frescor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *