ESTUDI

Graduat Superior en Disseny d´Interiors per la Escola Superior de Disseny ELISAVA (1.990-1.994). A l’acabar els estudis m’incorporo a l’equip de l’estudi d’arquitectura i interiorisme GCA Arquitectes Associats durant 4 anys com a encarregada en la direcció de projectes de locals comercials i franquícies per tot el país. En aquesta etapa dirigeixo entre altres coses els projectes de les firmes per CARAMELO, COLONIAL, GONZALO COMELLA, FLORENTINO, FUREST i sobretot porto a terme totes les franquícies de PRONOVIAS per tot el país (42 locals en total). Posteriorment entro a treballar durant 2 anys a l’estudi de Jordi Castel (Castelveciana) participant en projectes de diferents franquícies i vivendes a Barcelona. És a l´any 2.000 quan decideixo crear el meu propi estudi de disseny al crèixer cada vegada més els encàrrecs particulars, és quan apareix SANDRA VIDAL.
En aquesta època participo en l’equip per crear la nova imatge de les noves botigues TOUS, fem la renovacio de les oficines GONZALO COMELLA, la nova botiga de SERRA CLARET a Barcelona, el restaurant SAN TELMO, la nova imatge de les botigues CONTI, FUREST, UÖLKER, restaurant UMA, PALO VERDE, les oficines GAC, així com diverses vivendes, etc.
També arriba l’encàrrec per fer les botigues de la firma francesa DEVERNOIS que després d’haver fet la de Barcelona, arriben encàrrecs per l’extranger (Ginebra, Paris, Bélgica, China,…).

Des del 2013 conjuntament amb Mireia Masdeu i tenint entre mans projectes de gran envergadura, decidim unificar esforços i crear VIDALMASDEU. Amb la Mireia treballem la clínica de fertilitat iConcept, les botigues per tot el país de la marca de café CAPSOUL i pels Hostels RODAMON les reformes dels edificis ubicats a Budapest, Istanbul i Oporto.

 

Comptem amb un gran equip de professionals experts i resolutius que treballen de manera incondicional per nosaltres. Treballem conjuntament des de fa uns 20 anys i formem un molt bon equip de treball.
Aportem solucions i donem garanties finals fins l’ultim moment per que el client estigui atès fins després de finalitzar la reforma. Treballem amb equips de constructors, fusters, instal.ladors, climatització, pintors, rotulistes, pladuristes, parquetistes, moquetadors, viniladors, vidriers, carpinteria metàl.lica, metalistes, lacadors, jardiners, tapissers, paisatgistes, etc.
Ademés treballem amb un despatx que ens resolen tot tipus de tramitacions de llicències amb gran eficiència.

També col.laborem amb arquitectes, calculistes, enginyers, renderistes, etc.

EQUIP DE COL.LABORADORS:
Mireia Masdeu INTERIORISTA
Xisca Monjó ARQUITECTE
Txolo Farje ARQUITECTE
Agita Putnina ARQUITECTE I RENDERISTA
Asu Tedesco ARQUITECTE I RENDERISTA
Alfonso Reina CONSTRUCTOR
Albert Puig ENGINYERIA